44917111 - 40917111 post@byensmurer.dk

Renovering Vi beskæftiger os med alt fra mindre opgaver, som facaderenovering og mindre istandsættelse til gennemgribende renoveringer af ejendomme. Vi påtager os opgaver både i totalentreprise eller fagentreprise. (Ved totalentreprise kan vi levere en løsning, hvor vi står for kontakten til leverandører og fagentrepriser). Endvidere kan vi tilpasse opgaven over en kortere eller længere periode, alt efter Deres ønsker og behov.

Til- og ombygning Vi anser ingen opgave for at være for stor eller for lille. Vi beskæftiger os med alt lige fra gennemgribende ombygning og renovering til små reparationsopgaver. Modernisering af køkken og bad er blandt vore spidskompentancer og udfører gerne opgaver i totalentreprise.

Vi har et tæt samarbejde med bl.a VVS- og EL-installatør hvilket gør at kundens ombygning/renovering bliver nøje tilrettelagt uden unødigt ventetid mellem håndværkerne.

Murerarbejde Enhver opgave bliver nøje fulgt af mester som følger opgaven helt til dørs, og først betragter opgaven som løst, når kunden er tilfreds.

Rådgivning er en af de vigtigste forudsætninger for et tilfredsstillende resultat, så tag gerne en uforpligtende snak med os omkring hvorledes projektet skal løses. Vi har gennem årene lavet et utal af moderne projekter, og kan ligeledes hjælpe med inspiration og gode råd allerede i den tidlige fase.

 Vi varetager bl.a.: – Reparationsarbejde – Badeværelser – Køkkener – Forsikringsskader – Tilbygning – Renovering – Flisearbejde – Fugearbejde – Tagarbejde – Kloakarbejde – Totalentreprise. Du behøver ikke at bo i Vanløse eller Skovlunde – Vi udfører arbejde overalt på Sjælland – Ring til os for et uforpligtende tilbud.