44917111 - 40917111 post@byensmurer.dk

Byens Murerfirma A/S stammer oprindeligt fra Murermester Chr. Christjansen A/S som blev grundlagt i 1980 af Christian Christjansen samme år som han blev udlært som murersvend.

Firmaet startede i 1980 som et enkeltmandsfirma men blev i 1990 omdannet til A/S.
Pr. 1.1.2007 skiftede firmaet navn til  Byens Murerfirma A/S i forbindelse med, at sønnen Ivan Christjansen indtrådte som murermester i firmaet og nu indgår i den daglige ledelse sammen med Chr. Christjansen. I 2011 blev firmaet godkendt som aut. kloakmester med Ivan Christjansen som teknisk ansvarlig.

Firmaet er medlem af BYG Garantiordning og Kloakmestrenes Kvalitetskontrol som sikre kunden tryghed omkring arbejdets kvalitet og udførelse.

Firmaets målsætning er at levere solidt og professionelt håndværksarbejde til aftalt tid hvor oprydning og afdækning indgår på lige fod med vort øvrige arbejde i samme høje standard.

Firmaet lægger vægt på at være et mindre håndværksfirma med under 10 ansatte hvor mestrene selv har den direkte kontakt til sine kunder.

Ingen opgave er for lille  –  eller for stor. Vi påtager os gerne totalentrepriser, da vi samarbejder med VVS-, EL- og Tømrerfirma, hvilket gør at renoveringen/ombygningen bliver afviklet lettest muligt for kunden.

Vi udfører arbejde på hele Sjælland