VI HAR AFDELINGER I SKOVLUNDE OG VANLØSE

MURER

Renovering Vi beskæftiger os med alt fra mindre opgaver, som facaderenovering og mindre istandsættelse til gennemgribende renoveringer af ejendomme. Vi påtager os opgaver både i totalentreprise eller fagentreprise. (Ved totalentreprise kan vi levere en løsning, hvor vi står for kontakten til leverandører og fagentrepriser). Endvidere kan vi tilpasse opgaven over en kortere eller længere periode, alt efter Deres ønsker og behov.

Til og ombygning Vi anser ingen opgaver for at være for store eller for lille. Vi beskæftiger os med alt lige fra gennemgribende ombygning af ejendomme, tilbygning af blandt andet udestuer samt andre ombygninger. Da større ombygninger ofte kan virke uoverskuelige, udfører vi gerne opgaven i totalentreprise.

Murerarbejde Når De indgår et samarbejde med os kan De være sikker på, at vi følger projektet helt til dørs, og ikke betragter opgaven som løst, før De gør. Rådgivning er en af de vigtigste forudsætninger for et tilfredsstillende resultat, så tag en uforpligtende snak med os, inden De beslutter Dem for hvorledes projektet skal løses. Vi har gennem årene lavet et utal af moderne projekter, og kan ligeledes hjælpe med inspiration og gode råd allerede i den tidlige fase.

Vi varetager her i blandt: – Reparationsarbejde – Badeværelser – Køkkener – Forsikringsskader – Tilbygning – Renovering – Flisearbejde – Fugearbejde – Totalentreprise Du kan med fordel kontakte os hvis du skal bruge en murer. Du behøver ikke at bo i Vanløse eller Skovlunde – Vi udfører arbejde overalt på Sjælland Ring til os for et uforpligtende tilbud !